Ambitieus adviesbureau
Voor installateurs en vastgoedeigenaren
Uw partner voor energie

Referenties

Dwindle heeft reeds zowel grote klanten als kleine klanten voorzien van advies. Hieronder een overzicht van de verschillende projecten.

Energielabels

300+ energielabels (van 12 m2 tot 45.000+ m2), van school tot kantoor en van zwembad tot broeiplekken voor kunstenaars/startende ondernemers.

Scenariostudie SAA verzekeringen Rotterdam

Voor drie panden van SAA omschreven hoe ze van een laag energie­label naar minimaal C of A kunnen komen. Met uitloop naar klimaatmetingen, warmte­verlies­berekening. De opdracht hiervoor is inmiddels aan de installateur vergeven.

Heijmans

Met Heijmans verschillende gebouwen van Heijmans zelf, maar ook van klanten voorzien van advies hoe het gebouw energetisch te verbeteren.

300+ energielabels (van 12 m2 tot 45.000+ m2), van school tot kantoor en van zwembad tot broeiplekken voor kunstenaars/startende ondernemers.

PCBO Apeldoorn

Verschillende opdrachten, van beoordeling van de monitoringsgegevens tot energieverbetering van de boeidelen en enkel glas van scholen.

Sprinx

Gezamelijk met sprinx worden voor verschillende opdrachtgevers een totaalpakket aangeboden. De rol van Dwindle hierin is het opzetten van het energielabel met een advies omtrent verbeteringen welke aansluiten op de MJOB’s en wensen van de opdrachtgevers.

Energie Adviseur spreken?
laat een terugbel- verzoek achter.
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw